De Vestindiske Øer

Langt fra Danmark ligger tre små øer.De var engang danske.Men vi solgte dem til USA.I bogen kan du læse mere om øerne.De Vestindiske Øer er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger "Jeg læser".  B… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
224,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Langt fra Danmark ligger tre små øer.
De var engang danske.
Men vi solgte dem til USA.
I bogen kan du læse mere om øerne.

De Vestindiske Øer er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger "Jeg læser".  Bogen om den tidligere danske koloni har et lix-tal på 18 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.
Bøgerne i serien "Jeg læser" skrives blandt andet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard og Lisette Agerbo Holm, samt flere andre, der har en specifik viden om et emne. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.
På seriens hjemmeside er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740614756
Forfatter:Lisette Agerbo Holm
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET