d'dansk, Fællesbog/Web, 4.kl.

Kontakt forlaget for bestilling. Der er netadgang til produktet. I d’dansk 4. klasse arbejder klassen med tekster i mange genrer, billeder, forfatterskab, danskfaglige begreber samt læseforståelses- og læringss… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
342,19 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Kontakt forlaget for bestilling. Der er netadgang til produktet.

I d’dansk 4. klasse arbejder klassen med tekster i mange genrer, billeder, forfatterskab, danskfaglige begreber samt læseforståelses- og læringsstrategier. Fokus på ordforråd og begrebsudvikling, sproglige nuancer og virkemidler er fremtrædende i Fællesbogen, der naturligt inddrager sprogarbejdet i en funktionel sammenhæng omkring læsning af tekster samt elevernes egen sprogbrug.  

d’dansk 4. klasse byder på følgende kapitler:  

Hvad tænker du? - tekster, der skaber undren og refleksion. Af bl.a. Ken Denning, Hanne-Vibeke Holst og Peter Mouritzen.  

Digte om stort og småt. Digte om alt og intet - lyrikgenrens karakteristika og virkemidler, haikudigte.  

Hvad tænker du nu? - flere tekster, der nuancerer menneskets vilkår og skaber undren og refleksion, bl.a. af Louis Jensen.  

Læs et billede - digt om et billede - billedarbejde, analyse og egen digtning ud fra billeder.   Drager - tekster om drager i forskellige genrer, fx myte, eventyr, moderne eventyr, fagtekst, romanuddrag og sagn.  

Fortæl en god historie - fokus på den mundtlige fortælling og elevernes arbejde med at gøre historier til deres egne mundtlige udtryk.  

Forfatterskabslæsning - uddrag af Bodil Bredsdorffs roman Krageungen, forfatterportræt og arbejde med bl.a. boganmeldelse.

Produktdetaljer

Reference:b-9788723028211
Forfatter:Lena Bülow-Olsen, Susanne Kjær Harms, Vibeke Skaarup
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET