Brug hovedet

Brug hovedet - refleksive læringsstrategier er en bog, der i teori og praksis tager fat på emnet at lære at lære. I et systemisk perspektiv præsenterer bogen nogle grundlæggende kompetencer, der skal til for at… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
325 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Brug hovedet - refleksive læringsstrategier er en bog, der i teori og praksis tager fat på emnet at lære at lære. I et systemisk perspektiv præsenterer bogen nogle grundlæggende kompetencer, der skal til for at skabe reflekterende børn, som kan agere i et innovativt og konstant foranderligt samfund. Bogen forener læring og trivsel ved at have fokus på dannelsen af det hele menneske og handler i særlig grad om, hvordan man som lærer kan arbejde med udviklingen af børnenes bevidsthed om egne læreprocesser.  I bogen præsenteres en række refleksive læringsstrategier og konkrete ideer til elevernes involvering i egen læring, som skal medvirke til at aktivere deres hjerner, øge motivationen og ikke mindst bevidstheden om, hvordan man lærer uanset om der er tale om fagfaglig læring, social læring eller selvudvikling. Refleksive tankeprocesser er læring til livet. Den refleksive elev er i bogen karakteriseret ved bevidst at: kunne reflektere over egne læreprocesserhave fokus på egen læringsprogressionvære involveret i egen læring.

Læs mere om bogen og find skabeloner med eksempler på, hvordan man kan arbejde med refleksive læringsstrategier på den tilhørende hjemmeside www.dafolo.dk/brughovedet.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788771603590
Forfatter:Tacha Elung
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET