Big Bang

»Det mest ubegribelige ved universet er, at det kan begribes.«- Albert EinsteinAlle har hørt om Big Bang, men hvem ved, hvad det er? Og hvem kan forstå en begivenhed, der ikke alene skabte universets stof, men … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

»Det mest ubegribelige ved universet er, at det kan begribes.«
- Albert Einstein

Alle har hørt om Big Bang, men hvem ved, hvad det er? Og hvem kan forstå en begivenhed, der ikke alene skabte universets stof, men også universet selv, foruden rummet og tiden? Efter at have læst Simon Singhs Big Bang er man et godt stykke på vej.

Med samme klarhed som i sine tidligere bestsellere skildrer Singh menneskets forsøg på at begribe det ubegribelige, og hvordan vi gennem gamle grækeres fejlslagne forsøg, middelalderligt mørke og nutidig naturvidenskab har arbejdet os frem mod en forståelse, der er om ikke sidste ord i sagen, så dog kronen på en årtusindlang intellektuel indsats.

Ifølge Simon Singh er det ikke kun genier som Einstein, der kan forstå mekanismerne bag verdensrummets virkemåde. Det kan vi alle. Singh fokuserer i Big Bang på de argumenter, som har fået forskerne til at have tillid til denne moderne model for universet. Bogen beretter også - krydret med anekdoter om menneskene bag de naturvidenskabelige landvindinger - om den udvikling, der skulle omstyrte de etablerede ideer om et evigt og uforanderligt kosmos.

Produktdetaljer

Reference:b-9788757125627
Forfatter:Simon Singh
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET