ABACUS i bevægelse 4. kl. - Lærervejledning

ABACUS i bevægelse, Lærervejledningen til 4. klasse er en fortsættelse af systemet fra 3. klasse, "ABACUS, Mod nye udfordringer". Materialet er i overensstemmelse med de nye Fælles Mål. Materialet til fjerde kl… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
618,75 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

ABACUS i bevægelse, Lærervejledningen til 4. klasse er en fortsættelse af systemet fra 3. klasse, "ABACUS, Mod nye udfordringer". Materialet er i overensstemmelse med de nye Fælles Mål. Materialet til fjerde klasse består af en Elevbog, Opgavebog og  Lærervejledningen. Til materialet hører syv digitale temaer i Matematikkens Univers og Faglige Emner, som er digitale læringsobjekter, der på forskellige måder gennemgår stofområderne til 4. - 6. årgang. 
Materialet giver eleverne mulighed for alene eller i grupper at arbejde med stofområder i eget tempo i deres eget niveau og med forskellige måder at opnå læring.
Lærervejledningen beskriver en aktivitetspræget undervisning, som er det bærende element i ABACUS. Vejledningen understøtter muligheden for at tilpasse og differentiere undervisningen, så alle udfordres på deres niveau.
Ved køb gives adgang til at downloade dele af materialet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792637666
Forfatter:Connie Nielsen og Elisabeth Tang
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET