Tortur

Den italienske filosofiprofessor Donatella di Cesares værk bevidner, at tortur er en af de væsentligste kategorier, vi kan forstå vores moderne demokratiske samfund igennem. Den historiske og intellektuelle bre… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Den italienske filosofiprofessor Donatella di Cesares værk bevidner, at tortur er en af de væsentligste kategorier, vi kan forstå vores moderne demokratiske samfund igennem. Den historiske og intellektuelle bredde og dybde i værket gør det til et væsentligt bidrag i aktuelle diskussioner om tortur, ikke kun inden for nyere politisk filosofi, men også inden for human‐ og socialvidenskaberne.

Di Cesare gennemarbejder systematisk en række af de etiske, politiske, videnskabelige og eksistentielle problemstillinger, tortur rejser. Disse problemstillinger er selvklart relevante for alle,der arbejder med tortur til daglig. 
Di Cesares egentlige bedrift er, at almengøre dem som et uomgængeligt anliggende for borgere i demokratiske samfund.Bogen er klart skrevet og kan læses af alle.

Om forfatteren:
Donatella Di Cesare (f. 1956) er professor i teoretisk filosofi på La Sapienza‐universitetet i Rom,gæsteforelæser på tyske og amerikanske universiteter, forfatter til en lang række fagfilosofiskebøger og artikler, tilknyttet italienske og internationale filosofiske tidsskrifter. 
På Forlaget Vandkunsten udkom tidligere Heidegger og jøderne.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776954833
Forfatter:Donatella Di Cesare
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET