Økonomen Houellebecq

Elskede De i forvejen forfatteren? Han vil forekomme Dem endnu større som økonom.    Hadede De ham? Hans respekt for arbejdet, kvinderne, kærlighedens bånd og hans foragt for liberalismen og den øko… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Elskede De i forvejen forfatteren? Han vil forekomme Dem endnu større som økonom.   

Hadede De ham? Hans respekt for arbejdet, kvinderne, kærlighedens bånd og hans foragt for liberalismen og den økonomiske teori, vil få Dem til at elske ham.   

Det er forfaldshistorie og Houellebecqs litterære temaer. Maris leverer en tankevækkende og velturneret introduktion til Houellebecqs forfatterskab. Set gennem økonomiens prisme. Houellebecq fremstår som en af de skarpeste kritikere af kapitalismen og individualismen, som kendetegner de moderne vestlige samfund.  

Houellebecqs skandaleroman Underkastelse, hvor Frankrig i 2022 vælger en muslimsk præsident, udkom samme onsdag i januar 2015, hvor muslimske terrorister trængte ind på redaktion på det satiriske magasin Charlie Hebdo, skød og dræbte 12 personer – her i blandt Bernard Maris. Kort tid efter, at Maris havde knyttet venskab til Houellebecq i kølvandet på bogen "Houellebecq Économiste".

Produktdetaljer

Reference:b-9788799914517
Forfatter:Bernard Maris
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET