Med mafiaen under huden

Når talen falder på den sicilianske mafia, hører vi altid om de store begivenheder: attentaterne, mordene og de døde. Men det er sjældent, at vi hører de levendes historie. I denne bog giver Ditte Roslyng Taste… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Når talen falder på den sicilianske mafia, hører vi altid om de store begivenheder: attentaterne, mordene og de døde. Men det er sjældent, at vi hører de levendes historie.

I denne bog giver Ditte Roslyng Tastesen ordet til dem, hvis liv hver eneste dag er berørt af mafiaen – men som ofte ikke ser det, der er sket for dem, som noget særligt. Det er jo bare hverdag. 

Nu fortæller de levende – og de overlevende – om deres liv og hverdag i skyggen af mafiaen. Læs om politimanden, der har været med til at bure mafiamedlemmer inde, men som også har set venner og kollegaer myrdet, fordi de gjorde deres arbejde. Om sønnen, hvis far blev myrdet af mafiaen. Om mafiosoen – narkohandleren, morderen – der har forladt sin gamle tilværelse og begyndt et nyt liv i skjul. Og om husmoren, der har lært, at tavshed er guld, og som helst ikke vil sige noget om nogen, for man ved jo aldrig, hvad der så kan ske …

Bogen henvender sig til alle med interesse for Italien og især Sicilien, og især dem der ønsker en fremtid for Sicilien uden mafiaens allestedsnærværende indflydelse.

Ditte Roslyng Tastesen er uddannet cand.ling.merc. i italiensk og har boet på Sicilien. Hun har gennem mange år fulgt udviklingen på øen. Hun har set, hvordan samfundet langsomt har ændret sig – og stadig ændrer sig – og hvordan større og større dele af befolkningen vender sig mod mafiaen. Hun har tidligere skrevet bogen ’Frygt og mod – om den sicilianske mafia og de personer, der kæmper mod den’ (2014).

Produktdetaljer

Reference:b-9788771189766
Forfatter:Ditte Roslyng Tastesen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET