Livet efter væksten

Det er en kendsgerning, at økonomi og miljø hænger sammen og det er en kendsgerning, at de herskende eliter har valgt at fortrænge kendsgerningerne. Har valgt at se bort fra, at vækstsamfundet hører fortiden ti… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Det er en kendsgerning, at økonomi og miljø hænger sammen og det er en kendsgerning, at de herskende eliter har valgt at fortrænge kendsgerningerne. Har valgt at se bort fra, at vækstsamfundet hører fortiden til.
 ”Vækstsamfundet har nået sine grænser og konfronterer os med kriser på stort set alle områder af tilværelsen.” Således skriver medredaktør på LIVET EFTER VÆKSTEN Kirstine Holten-Andersen.
 I denne højaktuelle debatbog præsenterer og diskuterer 15 forfattere deres løsninger og visioner for en bæredygtig omstilling inden for 5 centrale samfundsområder: Sundhed, uddannelse, arbejde, fællesskab og økonomi.
Det er bogens ambition, at den nødvendige grønne omstilling kan vinde udbredelse og forståelse i befolkningen, så vækstsamfundets troldmænd omsider kan gå på pension.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770705615
Forfatter:John Holten-Andersen, Marie Holt Richter, Anne Grete Claudi Jensen, Stig Melgaard, Rahel Wolff, Janek Eskildsen, Kristine Holten-Andersen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET