Hvor markedet tøver

”Hvor markedet tøver”  Ny bog om Vækstfonden stiller skarpt på fondens 25-årige historie som statslig långiver og investor i dansk erhvervsliv. Vækstfonden har siden 1992 spillet en væsentlig rol… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

”Hvor markedet tøver”  

Ny bog om Vækstfonden stiller skarpt på fondens 25-årige historie som statslig långiver og investor i dansk erhvervsliv. 

Vækstfonden har siden 1992 spillet en væsentlig rolle for finansiering af danske vækstvirksomheder. 
I sine første ni leveår ved hjælp af lån og garantier. Siden 2001 også som direkte og indirekte investor.  
Igennem en stor del af sin levetid har den statslige fond været omstridt - både i dansk politik og i erhvervslivet. I de senere år har de fleste dog erkendt, at Vækstfonden har bidraget afgørende til at skabe et stadig mere veludviklet marked for innovationsfinansiering i Danmark.  

Fondens til tider dramatiske historie er omdrejningspunktet for denne bog: Den spæde start i 90´erne som industriens forlængede arm, den drastiske strategiomlægning i 2001, de svære år i nullerne, finanskrisen, der satte fonden under voldsomt pres, nutiden, hvor nye udlånsformer og et tættere samarbejde med pensionskasser og banker har skabt grobunden for gode resultater. 

Vækstfonden historie er også en historie om erhvervspolitik, personer og personligheder, store drømme, fejltagelser, fiaskoer og spektakulære successer.

Selvom fonden har spillet en betydelig rolle i dansk erhvervsliv nyere historie, er fondens virke ikke alment kendt. Det forsøger "Hvor markedet tøver”, at råde bod på. 

Bogen er skrevet af Carsten Steno, tidligere chefredaktør på Erhvervsbladet og siden seniorjournalist på Berlingske. Han er i dag business-journalist på freelancebasis. 

”Hvor markedet tøver” Vækstfonden 1992-2017 Af Carsten Steno  
Udgiver: Vækstfonden.  
I kommission hos forlaget Underskoven, www.underskoven.dk  

Kontakt: Carsten Steno, tlf. 20 28 72 23 , cs@csteno.dk

Det siger anmelderne:
”Carsten Steno har skrevet en glimrende bog om den ombejlede fonds historie. Den er relevant for alle, der interesserer sig for erhvervslivet – også studerende”. 
      - Ulla Bechsgaard i Jyllands-Posten 

”Den garvede erhvervsjournalist Carsten Steno har skrevet en gedigen og tankevækkende bog om Vækstfonden”.  
      - Bo Lidegaard i Politiken. 

”Carsten Stenos bog er et sobert journalistisk værk, der på fair vis beskriver de mange op- og nedture Vækstfonden har været igennem og dermed også de mange politiske salgsmål om dens berettigelse og strategi”. 
      - Hugo Gården i Økonomisk Ugebrev

Produktdetaljer

Reference:b-9788793610200
Forfatter:Carsten Steno
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET