Skelneevnens Kronjuvel

Shankaras tekst er en klassiker. Shankara levede i 700-tallet og byggede sin lærdom på Vedantas nondualistiske filosofi. Hans formål er at vise, hvorledes vi lærer at skelne mellem illusion og Virkelighed, så k… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Shankaras tekst er en klassiker. Shankara levede i 700-tallet og byggede sin lærdom på Vedantas nondualistiske filosofi. Hans formål er at vise, hvorledes vi lærer at skelne mellem illusion og Virkelighed, så kernen i vores essentielle Væren afsløres. ”Forstå hvem du er, gør dig klart at du er Det – den evige, uendelige, lyksalige Guddom, Den ultimative Virkelighed.” 

Illusion og virkelighed er Shankaras tema i denne afhandling, der i skønhed og klarhed overgår de fleste åndelige skrifter i Indien. Det er det glade budskab, forkyndt af en Guds mand der har fundet den kostbare perle, det lille punkt dybt i mennesket hvor lidelsen ikke når ind, hvor Gud bor i mennesket - ja, hvor mennesket er Gud. Denne nye genudgivelse bliver beriget med kommentarer af Christopher Isherwood og Swami Prabhavananda.

Produktdetaljer

Reference:b-9788791388392
Forfatter:Adi Shankara
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET