En lille filosofihistorie

"En Triumf ... En rigtig Guldlok-bog. Der er hverken for lidt eller for meget, og tolkningerne er hverken for tynde eller for tykke og klumpede. Warburtons lille filosofihistorie kan nydes som et fuldt og næren… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

"En Triumf ... En rigtig Guldlok-bog. Der er hverken for lidt eller for meget, og tolkningerne er hverken for tynde eller for tykke og klumpede. Warburtons lille filosofihistorie kan nydes som et fuldt og nærende måltid eller en perfekt appetitvækker, der kan lokke enhver ud på en rejse i filosofien." – The Guardian

Nigel Warburtons filosofihistorie henvender sig til unge i alle aldre. Ikke for ingenting blev den således på kort tid en bestseller i England. Den er skrevet i et klart og enkelt sprog, der inviterer læseren til selv at gå i gang med 40 af de vigtigste filosoffer i verdenshistorien fra Sokrates til Peter Singer.

Hvert kapitel er af overskuelig længde, og Warburton tager altid udgangspunkt i konkrete – og ofte tillige underholdende – eksempler og cases, der gør filosoffens tanker mere levende og lettere at gå til. Endvidere inddrages filosoffernes eget liv på en sådan måde, at forholdet mellem liv og tænkning fremstår klart – og ofte også modsætningen.

Til den danske udgave har filosoffen Uffe Steen sammen med oversætteren, idéhistoriker Jens Viggo Olavi Nielsen, udarbejdet et tillæg i Warburtons ånd om det 20. århundredes vigtigste danske tænker, K. E. Løgstrup. Også det 19. århundredes væsentligste danske filosof, Søren Aabye Kierkegaard, har sit eget kapitel i bogen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792660534
Forfatter:Nigel Warburton
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET