Doradoer og delfiner

Har du nogensinde drømt om at skifte det daglige stress og jag ud med en sejlads på de store oceaner? I en periode, hvor arbejde og hverdag var ved at tage overhånd, gjorde Tom Dahl-Østergaard netop det. Han fi… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Har du nogensinde drømt om at skifte det daglige stress og jag ud med en sejlads på de store oceaner?

I en periode, hvor arbejde og hverdag var ved at tage overhånd, gjorde Tom Dahl-Østergaard netop det. Han fik plads på båden SY Ahead og deltog i kapsejladsen Atlantic Rally for Cruisers, der går fra De Kanariske Øer over Atlanten til St. Lucia i Caribien.

På havet går alting i sit eget tempo. Selvom rammen er en kapsejlads, hvor det handler om at komme først, er der masser af plads til at tænke over livet, tilværelsen og rejsen i sig selv, hvor destinationen ikke nødvendigvis er målet.

Tom Dahl-Østergaard fortæller om eventyret, oceanet under himmelhvælvet med masser af frisk luft, delfiner som rejsepartnere, og hvordan samspillet mellem besætningen på fem mænd og en kvinde udvikler sig på godt og ondt.

Med drømmen følger ro, sjælefred, afklaring og gåpåmod. Hvad venter du på?

Tom Dahl-Østergaard er passioneret lystsejler med masser af eventyrlyst i blodet. Han har boet på fire kontinenter og besøgt flere end 100 lande. Han er i dag chef for det internationale kontor på Copenhagen Business School.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771183443
Forfatter:Tom Dahl-Østergaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET