Christiansø

 Rigt illustreret bog om Christiansø og Frederiksø. Fotograferet af Knud Nielsen.Fotografen Knud Nielsen har illustreret ca. 60 bøger. Han nærer ægte kærlighed til de to klippeknolde midt i Østersøen og ha… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

 Rigt illustreret bog om Christiansø og Frederiksø. Fotograferet af Knud Nielsen.

Fotografen Knud Nielsen har illustreret ca. 60 bøger. Han nærer ægte kærlighed til de to klippeknolde midt i Østersøen og har med kameraet fastholdt miljø og mennesker i det særlige lys, der også tiltrækker så mange kunstnere.
    Forfatteren Jacob Ludvigsen har drukket kaffe, pilsnere og malurtebitter og lyttet og spurgt, opstøvet kendte og mindre kendte kilder og sammenstykket fortællingen om den brutale fæstnings fortid med pirater, henrettelser og Peter den Stores besøg, livsfangen Dr. Dampes forvisning, fiskeriets forsvinden, sammenholdet og fascinerende fremtidsdrømme. Fra sit hjem ved Svaneke kan han se fyrblinket fra Christiansø, hvor forvalteren i sin tid viede ham til hans Elisabeth.
    Sammen giver fotograf og forfatter viden og visuelle vitaminer til oplevelsen af det østligste Danmark, et levende samfund i historiske rammer på naturens barske betingelser.

Produktdetaljer

Reference:b-9788770702881
Forfatter:Jacob Ludvigsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET