Vejen videre

At få et barn med autisme, ændrer livet for altid.  Vejen videre - når dit barn har autisme er skrevet af to journalister, der selv har en dreng med autisme. I denne bog øser de både af deres egne og… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

At få et barn med autisme, ændrer livet for altid. 

Vejen videre - når dit barn har autisme er skrevet af to journalister, der selv har en dreng med autisme. I denne bog øser de både af deres egne og mange andre familiers erfaringer og fortæller om den nyeste forskning på området. De fortæller om de muligheder, der er for at få hjælp – og hvordan man bedst møder de forskellige fagfolk. 

Der er tale om en opdateret udgave med den nyeste viden på området, herunder nye interview med førende forskere på området.

Bogen tager også fat på spørgsmålene: 

Hvad er autisme, hvorfor har lige netop mit barn fået det, hvordan hjælper vi ham eller hende bedst, hvordan undgår vi, at vores andre børn kommer i klemme, hvordan overlever vi som par de mange udfordringer, hvilke rettigheder har vi, hvad med børnehaven, skolen, ungdommen, voksenlivet...? 

I et lettilgængeligt sprog giver den familierne den nødvendige viden til at reflektere over de enorme udfordringer, de står over for, og til at træffe deres egne beslutninger på et solidt grundlag. 

Vejen videre - når dit barn har autisme er også velegnet for fagfolk, der arbejder med disse børn og deres familier, og som her kan få et unikt indblik i deres hverdag, deres udfordringer og deres ressourcer. 

"Forbilledlig bog." Svend Brinkman i Politiken. 5 hjerter.  

”…et mønstereksempel på god, gedigen folkeoplysning, som i kvalitet og autenticitet langt overgår, hvad nogen faglig ekspert eller specialist kunne have gjort.”                                                                                                   Jesper Juul i bogens forord.

Produktdetaljer

Reference:b-9788790333638
Forfatter:Jeanette Ringkøbing Rothenborg og Michael Rothenborg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET