Skøn skole – sådan!

Skøn Skole – sådan! er en inspirations- og lærebog, som sætter fokus på at skabe succes gennem fælles­skab, innovation og kreativitet. Med høj faglighed, en god portion optimisme og ikke mindst en brændende lys… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Skøn Skole – sådan! er en inspirations- og lærebog, som sætter fokus på at skabe succes gennem fælles­skab, innovation og kreativitet.

Med høj faglighed, en god portion optimisme og ikke mindst en brændende lyst til at skabe og se elever og lærere blomstre – har forfatterne udviklet SKØN SKOLE. 

Bogen er spækket med de mange fantastiske forløb, der har givet elever og lærere ny indsigt og viden, som forankres både fysisk og mentalt. Bogen spænder bredt fra ungdomsuddannelser til folkeskole inden for fagene håndværk og design, billedkunst, innovation og iværksætteri samt matematik, dansk, it og medier.

Korte fagartikler, tekster og udsagn fra både elever, lærere, sko-le­ledere og virksomheder samt et væld af billeder giver indsigt i, hvad  der er muligt selv at udvikle og skabe i forhold til æstetiske og sociale læringsmiljøer.  Bogen motiverer jer til selv at komme i gang.

Den henvender sig til lærere, ledere og elever i udskolingen og på ungdomsuddannelser.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771188158
Forfatter:Anne Hopmann og Regitze Siggaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET