Robusthed & Tankernes hus (sæt)

Sæt bestående af titlerne:'Robusthed' og 'Tankernes hus' 'Robusthed':I denne bog fortæller fagpersoner fra Danmark og Grønland om deres arbejde med robusthed i samværet med børn og unge. Bogens artikler beskriv… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Sæt bestående af titlerne:
'Robusthed' og 'Tankernes hus'

'Robusthed':
I denne bog fortæller fagpersoner fra Danmark og Grønland om deres arbejde med robusthed i samværet med børn og unge.

Bogens artikler beskriver, hvordan man med viden og redskaber fra Robusthedsprogrammet, som er en del af Forskningsprogrammet for Mental Børnesundhed under Komiteen for Sundhedsoplysning, kan støtte børn og unge i deres hverdag og udvikling.

Bogen er fyldt med forskningsforankret viden, praktiske erfaringer og fortællinger om tankevækkende oplevelser i mødet med børn og unge.

Bogen indeholder artikler fra skole-, special-, sundheds- og socialområde, rusmiddelbehandling og terapi, men redskaberne kan bruges af alle på tværs af fagområder, ligesom bogen indeholder masser af inspiration og konkrete værktøjer til forældre  og andre, der vil vide mere om robusthed hos børn og unge.

Bogen er redigeret af overlæge Poul Lundgaard Bak.

'Tankernes hus':
Inde i os alle sammen har vi noget til fælles, som er helt usynligt: Vi tænker. Tanker er praktiske og vidunderlige – og tanker kan være forfærdelige.

Derfor er tanker ikke det værste i verden at tænke over. Det er det, de små finurlige historier i denne bog handler om. Hvad tanker er, og hvordan vi kan bruge vores tanker. Til sjov og til alvor.

Hvis du er syv, er det nok en voksen, der læser historierne for dig. Måske mens du tegner din egen historie. I hvert fald kan du selv digte med, hvis du bruger din fantasi.

Produktdetaljer

Reference:b-9788772040738
Forfatter:Poul Lundgaard Bak
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET