Pædagogen, professoren, personligheden

Med dette festskrift markeres Stig Broströms omfangsrige, inspirerende og væsentlige bidrag til småbørnspædagogikkens udvikling.Stig har gennem årtier været med til at sætte dagsordenen for småbørnspædagogikken… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Med dette festskrift markeres Stig Broströms omfangsrige, inspirerende og væsentlige bidrag til småbørnspædagogikkens udvikling.

Stig har gennem årtier været med til at sætte dagsordenen for småbørnspædagogikken og har undervejs foretaget en karrieremæssig rejse fra ”rigtig” pædagog på et fritidshjem, over underviser på pædagoguddannelsen, til indflydelsesrig aktør i forskningens verden.

Gennem et langt og særdeles produktivt virke har Stigs forskning inspireret danske og internationale beslutningstagere, forskere, studerende og ikke mindst praktikere. Stig har beskrevet omsorg, han har haft en markant betydning i udarbejdelsen af læreplanerne, han har arbejdet med børns venskaber, han har arbejdet med didaktik i dagtilbud – og mange andre temaer. Altid med en solid forankring i pædagogisk praksis og det levede liv med børnene.

Bidragene i dette festskrift kommer fra en række nationale og internationale fagfæller, der ligesom Stig arbejder utrætteligt på at forbedre livsmulighederne for de yngste medborgere og sætte småbørnspædagogikken på den politiske og universitære dagsorden. I dette festskrift har de – hver på deres måde – bidraget med forskellige perspektiver på småbørnspædagogik, der alle kan relateres til Stig.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771603569
Forfatter:Anders Skriver Jensen, Ole Henrik Hansen, Kjeld Rasmussen, Thorleif Frøkjær, Søren Hegstrup, Inge Johansson, Jan Kampmann, Ole Frederik Lillemyr, Peter Mikkelsen, Ingrid Pramling Samuelsson, Lars Qvortrup, Anette Sandberg, Karsten Schnack, Venka Simovska, Lone Svinth, Hans Vejleskov
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET