Når de voksne er nysgerrige

At filosofere med børnDet er både sjovt, lærerigt og livgivende at filosofere med børn, og forskningen viser, at børnene bliver mere livsduelige af det. ”Når de voksne er nysgerrige” er fyldt med enkle forklari… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

At filosofere med børn
Det er både sjovt, lærerigt og livgivende at filosofere med børn, og forskningen viser, at børnene bliver mere livsduelige af det. ”Når de voksne er nysgerrige” er fyldt med enkle forklaringer, metoder og eksempler, der hjælper de voksne hurtigt og godt i gang.   

”Dybest set handler den praktiske filosofi om at blive god til at leve et liv, som vi ikke senere fortryder. Og det er vel en af de vigtigste opgaver, vi har som voksne – at hjælpe børnene med at udvikle en livsduelighed og livsklogskab, der gør, at de bliver gode til at leve livet...” (Citat fra bogen).  

En bog i fire dele  
Første del af bogen giver en kort introduktion, gode råd og konkrete metoder. I anden del er der inspiration og lister med spørgsmål til 12 udvalgte filosofiske temaer som fx venskab, kærlighed, retfærdighed, lykke og identitet m.v. Bogens tredje del gør læseren klogere på rollen som voksen, og den giver samtidig en dybere indsigt i den praktiske filosofi. Bogen slutter med erfaringer og forskningsresultater samt inspirerende tanker om, hvad det betyder at være god til at leve livet.

En bog der er både æstetisk og praktisk  
Denne bog er en opfordring og en praktisk hjælp til, at vi som voksne spørger lidt mere, lytter lidt mere, undrer os lidt mere – ja filosoferer lidt mere i vores samvær med børn. Derfor har bogen et sprog og et unikt grafisk layout, der understøtter netop dette formål. Både børn og voksne bliver klogere af at tale nysgerrigt sammen - klogere på sig selv og på hinanden, klogere på den verden vi lever i og ikke mindst klogere på konsekvenserne af den måde, vi vælger at leve vores liv på.    

Kort om forfatteren: Michael Højlund Larsen  
Michael Højlund Larsen (f. 1966) er en erfaren forfatter, foredragsholder og konsulent m.v. Han er uddannet civilingeniør og master i vejledning med speciale i filosofi og ledelse. Michael Højlund Larsen er kendt for, at gøre den praktiske filosofi anvendelig og tilgængelig i en form, der er til at forstå for alle. Dette er hans femte bog, og endnu en gang får læseren viden og værktøjer, der kan bruges med det samme. (Læs evt. mere på www.hojlundlarsen.dk).

Produktdetaljer

Reference:b-9788793485006
Forfatter:Michael Højlund Larsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET