Mere end pap og bonus

SÅDAN BYGGER I EN NY FAMILIE    Dette er bogen er til de mange voksne, der bygger ny familie med børn fra tidligere forhold. En opgave, der, når den første interesse og høflighed har lagt sig, ofte v… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
200 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

SÅDAN BYGGER I EN NY FAMILIE   

Dette er bogen er til de mange voksne, der bygger ny familie med børn fra tidligere forhold. En opgave, der, når den første interesse og høflighed har lagt sig, ofte viser sig at være overraskende stor.   

Især fordi urealistiske forventninger baseret på erfaringer fra kernefamilien har det med at spænde ben. Pludselig er dét hjem, der skulle være jeres trygge base, et minefelt af svære følelser, rivalisering og sammenstød.    

Bogen tager fat på børn og voksnes nye roller, de svære stedrelationer, behovet for fælles spilleregler, utryghed, jalousi og samarbejdet med børnenes andre familier. Den giver tips til at blive en aktiv og synlig voksen for din partners børn og til som forælder at turde lukke din nye partner ind i dit og børnenes liv.   

'Mere end pap og bonus - sådan bygger I en ny familie’ er proppet med professionelle og personlige erfaringer og råd, der hjælper til at justere forventningerne og bevidst styre den nye familie mod at blive et kærligt, dynamisk og fleksibelt fællesskab.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788799768516
Forfatter:Mette Bender
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET