Lærebog for sociale opdagelsesrejsende

Lærebog for sociale opdagelsesrejsende er den bog, lærere og pædagoger skal bruge, når du arbejder med Vi Tænker! • Serien.  I bogen gennemgås og forklares principperne bag Vi Tænker!, ligesom den indehold… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Lærebog for sociale opdagelsesrejsende er den bog, lærere og pædagoger skal bruge, når du arbejder med Vi Tænker! • Serien.
 I bogen gennemgås og forklares principperne bag Vi Tænker!, ligesom den indeholder en lang række øvelsesark til brug i arbejdet med at lære de små sociale kompetencer. Den pædagogiske tankegang bag bøgerne kaldes Social Tænkning og er udviklet af Michelle Garcia Winner, der er medforfatter til bøgerne i denne serie.
Det er vigtigt, at de fem hæfter ikke bruges uden at inddrage denne bog. Ellers får man ikke det fulde udbytte af hæfterne og metoden. 
Vi Tænker! • Serien er en serie på 5 hæfter, der er udviklet for at hjælpe børn i alderen 4-7 år med at forstå de sociale, mentale og følelsesmæssige forhold, som er nødvendige for at opbygge en social bevidsthed og kunne agere og kommunikere socialt.  Hvert hæfte fokuserer på et bestemt element i den sociale kommunikation – fra det helt basale om, hvad tanker og følelser er, til det at indgå i en gruppe og at lytte med hele kroppen.  
Titlerne er:  
1. At tænke tanker og føle følelser  
2. Gruppens plan . 
3. At tænke med øjnene  
4. Kroppen i gruppen  
5. Lyt med hele kroppen     

Serien er velegnet til alle børn, men Vi Tænker! • Serien er særlig vigtig for børn, der har brug for støtte til at begå sig i det sociale fællesskab.   

De 5 hæfter og lærebogen kan købes samlet med rabat på ISBN-nummer 9788790333942. De 5 hæfter kan købes samlet med rabat på ISBN-nummer 9788790333911.   

Produktdetaljer

Reference:b-9788790333928
Forfatter:Ryan Hendrix, Kari Zweber Palmer, Nancy Tarshis og Michelle Garcia Winner
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET