Inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde

Et kritisk – men konstruktivt – blik på inklusion og på tværprofessionelt arbejde med inklusion og udsathed i forhold til børn og unge.Antologiens bidragydere analyserer og beskriver de forskellige forestilling… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Et kritisk – men konstruktivt – blik på inklusion og på tværprofessionelt arbejde med inklusion og udsathed i forhold til børn og unge.

Antologiens bidragydere analyserer og beskriver de forskellige forestillinger om inklusion og tværfaglighed i daginstitutioner og skole samt den praksis, der eksisterer, når emnet er inklusion, udstødelse af fællesskabet og samarbejde på tværs af fagligheder.

Bogen beskæftiger sig både med de dilemmaer, muligheder og udfordringer, der kan opstå i forhold til de børn og unge, der befinder sig på grænsen af fællesskabet, og dem, der gør sig gældende for de professionelle, der skal samarbejde om inklusionsopgaven med afsæt i forskellige fagligheder.

Den er redigeret af Bjørn Hamre (DPU) og Vibe Larsen (UCC), som også har bidraget til bogens kapitler. De øvrige bidragydere er Ditte Tofteng, Mette Bladt, Üzeyir Tireli og Tekla Canger (alle UCC), Anne Morin, Lotte Hedegaard-Sørensen, Janne Hedegaard Hansen, Morten Timmermann Korsgaard, Line Lerche Mørck og Helle Rabøl Hansen (alle DPU), Maja Røn Larsen, Crisstina Munck (begge RUC) og Julie Allan (Birmingham University).

Produktdetaljer

Reference:b-9788771186062
Forfatter:Bjørn Hamre & Vibe Larsen (red.)
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET