Flipped Learning

Flipped Learning bygger videre på Flipped Classroom, der var en ny måde at tænke undervisning på. Der er fokus på individuel læring, hvor tiden i klassen bruges på samtaler og på at hjælpe elever til at optimer… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
374,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Flipped Learning bygger videre på Flipped Classroom, der var en ny måde at tænke undervisning på. Der er fokus på individuel læring, hvor tiden i klassen bruges på samtaler og på at hjælpe elever til at optimere deres læring. Det sker med udgangspunkt i det faglige niveau, som hver enkelt elev befinder sig på.
Bogens forfattere – Jonathan Bergmann og Aaron Sams – har arbejdet med Flipped Classroom og Flipped Learning i mange år. I bogen præsenterer de deres egne erfaringer, og en række Flipped Learning-pionerer som Brian Bennett og Crystal Kirch beretter, hvordan det har flyttet deres undervisning i positiv retning.
Anders Schunk, der er en af de danske pionerer, har skrevet bogens forord.
Om forfatterne  
Jonathan Bergmann er lærer. Han er en af pionererne inden for Flipped Learning og deler sin begejstring herfor med lærere i hele verden. Han står i spidsen for projektet Turn About Learning og er vært i radioprogrammet The Flip Side.
Aaron Sams har været lærer siden 2000. Han er en af initiativtagerne til Flipped Learning Network, undervisningsassistent på Saint Vincent College og IT-ansvarlig på Reformed Presbyterian Theological Seminary

Produktdetaljer

Reference:b-9788740602494
Forfatter: Jonathan Bergmann, Aaron Sams
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET