Flerstemmig vejledning

Vi er inde i en vejledningsekspansion – både inden for erhverv, som traditionelt har gjort brug af vejledning, og inden for nye faggrupper. Alligevel foregår vejledning ofte i det stille og er sjældent underlag… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Vi er inde i en vejledningsekspansion – både inden for erhverv, som traditionelt har gjort brug af vejledning, og inden for nye faggrupper. Alligevel foregår vejledning ofte i det stille og er sjældent underlagt diskussion om grundlag og forståelser.
Hvad er grundlaget for den øgede efterspørgsel efter vejledning? Modvirker vejledning udbrændthed og stress? Resulterer den i bedre arbejdsudførelse? I ’Flerstemmig vejledning’ problematiseres vedtagne sandheder og gældende praksis.
I bogen medvirker en tværfaglig forfattergruppe fra psykiatri, pædagogik, organisation og ledelse, forskning og filosofi. Sammen inviterer de til en rejse ind i vejledningens vildsomme landskab.
Bogen henvender sig især vejledere inden for pædagogik og uddannelse, terapi og klinisk psykologi. Bogen kan med fordel anvendes ved uddannelse og efteruddannelse af vejledere inden for PD-uddannelserne på professionshøjskolerne, masteruddannelse i vejledning og uddannelse af vejledere inden for de sundhedsfaglige og psykologiske fagområder.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771293272
Forfatter:Asbjørn Kärki Ulvestad og Freja Ulvestad Kärki (red.)
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET