Flere snakkepakker

Snakkepakkerne” i denne bog er spækket med sprogstimulerende aktiviteter forde cirka 3-8-årige børn i børnehave og indskoling.Formålet er at få gang i snakken og udfordre børnenes sprog og tænkning samtigennem … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Snakkepakkerne” i denne bog er spækket med sprogstimulerende aktiviteter for
de cirka 3-8-årige børn i børnehave og indskoling.

Formålet er at få gang i snakken og udfordre børnenes sprog og tænkning samt
igennem dialog og varierede aktiviteter at fremme børnenes ordforråd og interesse for skriftsproget. Et alsidigt fokus på både sprog, krop, natur og kulturelle udtryksformer gør desuden bogen oplagt til brug i arbejdet med de pædagogiske læreplaner.

Bogen er en opfølgning til Snakkepakker – sprogudviklende aktiviteter til hele året, der udkom i 2013. Den kan dog bruges uafhængigt af den første udgivelse, da den indeholder helt nye emner og opgaver.

Det overordnede tema er kroppen, som igennem bogens snakkepakker italesættes med remser, sange og sprogopgaver om vores sanser, følelser, tanker og kropsdele.

Bogen er et bud på struktureret, tematisk sprogarbejde, der sigter mod at være
både nemt at bruge for de voksne og inspirerende at deltage i for børnene. De
færdige emnepakker er en praktisk håndsrækning til voksne, som gerne vil give
børn sproglige udfordringer med særligt fokus på glæden ved at høre og bruge
sproget i en kreativ, legende og dialogisk sammenhæng.

Bag bogens remser, sange og sprogaktiviteter står forfatter og bevægelsespædagog Lotte Salling. Bogen er finurligt illustreret af Tom Kristensen.

På www.snakkepakker.dk, som er hjemmeside for begge snakkepakkebøger, findes en lang række ekstra sprog- og tegneaktiviteter til gratis download. Der er lagt vægt på inspirerende illustrationer med en humoristisk streg og på at sætte barnets fantasi i spil.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771602661
Forfatter:Lotte Salling
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET