Dysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget

Behovet for viden om dysleksi/læse- og skrivevanskeligheder – og især om forholdet mellem årsager, konsekvenser og pædagogiske tiltag – er stort og må have høj prioritet.   Denne bog gør rede for forskning… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
389 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Behovet for viden om dysleksi/læse- og skrivevanskeligheder – og især om forholdet mellem årsager, konsekvenser og pædagogiske tiltag – er stort og må have høj prioritet.  

Denne bog gør rede for forskning og forskningsbaseret undervisning inden for området. I 18 kapitler gives der en bred og lettilgængelig gennemgang af aktuel biologisk, pædagogisk og psykologisk forskning.  

Læseren bliver blandt andet orienteret om, hvad dysleksi er, og hvad der forårsager dysleksi, hvordan man kortlægger og udreder læse- og skrivevanskeligheder, samt hvordan man kompenserer for problemer med skriftsproget. De fleste af de myter, der findes omkring læse- og skrivevanskeligheder, bliver også taget op. Intervention og specialpædagogiske tiltag har fået deres eget kapitel, og dette tema gennemsyrer de fleste af bidragene.  

Den brede indfaldsvinkel og den tydelige tilknytning til forskningen gør bogen anvendelig inden for mange uddannelser og professioner.  

Forfatterne er lærere og forskere med særlig interesse for dysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget

Produktdetaljer

Reference:b-9788777067730
Forfatter:Stefan Samuelsson m.fl.
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET