Den Professionelle Familie

"Vi har valgt at skrive denne bog set i lyset af al den negative omtale, der har været af plejefamilier de sidste år. Vi ønsker at belyse det arbejde, der ligger i plejefamilierne. Sorger som glæder i interakti… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

"Vi har valgt at skrive denne bog set i lyset af al den negative omtale, der har været af plejefamilier de sidste år. Vi ønsker at belyse det arbejde, der ligger i plejefamilierne. Sorger som glæder i interaktionen med vores plejebørn. At arbejde som plejefamilie er ikke bare noget, man gør. Det er en livsstil. Det at kunne/ville arbejde 24 timer i døgnet med udsatte børn og deres familier. I denne bog har vi også valgt at skrive om vores egen baggrund, barndom og opvækst. For at man som læser og fagperson kan få oplevelsen og viden om, hvor vigtigt det kan være at have den fagpædagogiske indgangsvinkel med. Men bestemt også den praktiske viden og erfaring fra ens barndom. Med andre ord: Ens habitus.

Vi håber med denne bog at kunne videregive redskaber og pædagogiske virkemidler til fagpersoner og den almindelige danske samfundsborger, som kunne have interesse i et kig ind i vores verden. Vi har valgt at fortælle vores historie, selvom vi måske ikke er den helt normale HR. og FRU Danmark, eller også er vi? Døm selv."

Produktdetaljer

Reference:b-9788793382114
Forfatter:Susan og Thomas Carstensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET