Den pædagogiske værktøjskasse

En grønspættebog til alle nyuddannede lærere på stx, hf, hhx, htx og lignende ungdomsuddannelserne. Det gælder både årsvikaren og den pædagogikumstuderende. Forfatteren giver en lang række gode råd og didaktisk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En grønspættebog til alle nyuddannede lærere på stx, hf, hhx, htx og lignende ungdomsuddannelserne. Det gælder både årsvikaren og den pædagogikumstuderende.

Forfatteren giver en lang række gode råd og didaktiske tips samt de nødvendige redskaber til at klare den daglige undervisnings mange udfordringer.

Bogen hjælper dig med at finde din lærerpersonlighed, og den dykker ned i, hvordan du som lærer kan bruge det fysiske rum i undervisningen samt etablere en god institutions- og klasserumskultur. De forskellige elevprodukter gennemgås detaljeret, der stilles skarpt på spørgeteknikker, og her er masser af gode råd til planlægningen – både den overordnede planlægning og af det enkelte modul.

Per Helmer Hansen er tidligere lektor i mediefag ved Ørestad Gymnasium. Han er forfatter til en lang række populære undervisningsbøger og videoproducer på en række undervisnings- og dokumentarprogrammer.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771187014
Forfatter:Per Helmer Hansen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET