Børns selvfølelse

”Forældre skal ikke lære børn at være perfekte. Forældre skal lære børn, at de duer, helt som de er!” Fia, 8 årAlle forældre ønsker, at deres børn føler sig elskede og værdifulde og har tillid til sig selv og v… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

”Forældre skal ikke lære børn at være perfekte. Forældre skal lære børn, at de duer, helt som de er!” Fia, 8 år

Alle forældre ønsker, at deres børn føler sig elskede og værdifulde og har tillid til sig selv og verden. Men hvordan giver man sine børn et stærkt og sundt selvværd i en hektisk hverdag, der ikke levner megen fællestid?

En af Sveriges mest populære og anerkendte familieterapeuter, Petra Krantz Lindgren, hjælper med bogen "Børns selvfølelse" forældre til at styrke samtalen med deres børn. Man kan have nok så mange pædagogiske principper, men hvis ikke tale og handling følges ad, sker der ingen forandring for børnene.

Lindgren skriver med stor forståelse for den moderne familie. Forskning og undersøgelser suppleres af konkrete eksempler på samtalesituationer i familien, og som forælder føler man sig genkendt og hjulpet af bogens mange cases.
Forældrenes opmærksomhed, nærvær og interesse har stor betydning for barnets selvværd. Det kan føles som et kæmpe ansvar – og som en helt vidunderlig mulighed!

Petra Krantz Lindgren er en af Sveriges mest populære familieterapeuter. Hun holder kurser og foredrag over hele landet og hendes blog læses af tusindvis af forældre.

Produktdetaljer

Reference:b-9788774672067
Forfatter:Petra Krantz Lindgren
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET