Børn med eksplosiv adfærd. Et kursus i positiv udvikling

Denne bog giver indsigt i og konkrete forslag til, hvordan lærere, pædagoger og forældre kan arbejde med børn og unge med et voldsomt temperament.   De udadreagerende børn og unge udfordrer de professionel… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
311,25 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Denne bog giver indsigt i og konkrete forslag til, hvordan lærere, pædagoger og forældre kan arbejde med børn og unge med et voldsomt temperament.  

De udadreagerende børn og unge udfordrer de professionelle voksne i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer i daginstitutionen og skolen. Men med denne bogs metode kan en negativ spiral vendes til en positiv udvikling, hvor barnet forstår og tager ansvar for sit eget eksplosive temperament. Barnet bliver i løbet af et ‘bombekursus’ ekspert i sit eget temperament, og de professionelle omkring barnet, klassekammeraterne og forældrene involveres, så de forstår at støtte barnet i forløbet.  

Metoden tager afsæt i samtaler om en tegning, en fiktiv fortælling, et rollespil og nogle arbejdsbøger tilpasset de forskellige alderstrin i skolen. En del af materialet ligger som kopiark på bogens hjemmeside. 

Forfatteren har flere års erfaring som AKT-konsulent i skoler og daginstitutioner.

Produktdetaljer

Reference:b-9788750043614
Forfatter:Gry Bastiansen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET