0

Social- og specialpædagogik er målrettet undervisningen på pædagoguddannelsen. Bogen, som er skrevet af forskere og fagpersoner med teoretisk og praktisk ekspertise inden for de specifikke kompetencemål og tilh… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
399,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Social- og specialpædagogik er målrettet undervisningen på pædagoguddannelsen. Bogen, som er skrevet af forskere og fagpersoner med teoretisk og praktisk ekspertise inden for de specifikke kompetencemål og tilhørende videns- og færdighedsmål, tilbyder en række professionsfaglige byggesten til udvikling af rammer for og indhold i det pædagogiske arbejde inden for det social- og specialpædagogiske felt. Blandt temaerne er:

? Udsathed og livsbetingelser
? Inklusion og eksklusion
? Stigmatisering og stempling
? Empowerment
? Recovery
? Autonomi og mestring
? Sundhedsfremme
? Livsbetingelser
? Æstetik
2. udgave af Social- og specialpædagogik er ført ajour med udviklingen inden for området, herunder lovgivningen. Desuden er bogen udvidet med kapitler om etik og om arbejdet med demente på plejehjem.

Social- og specialpædagogik er én af i alt tre fagbøger, som retter sig mod de tre specialiseringer i pædagoguddannelsen, hvor de to andre er Barndomspædagogik og Skole- og fritidspædagogik.

Produktdetaljer

Reference:b-9788750051282
Forfatter:Holger Kjærgaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET