Nationalpark Vadehavet

Forlaget Vestenvind blev grundlagt af naturfotograf Jens Kristian Kjærgård i 2011 i forbindelse med udgivelse af bogen,  Nationalpark Thy – natur i særklasse.Seneste udgivelse er bogen Nationalpark Vadehav… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
400 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget Vestenvind blev grundlagt af naturfotograf Jens Kristian Kjærgård i 2011 i forbindelse med udgivelse af bogen,  Nationalpark Thy – natur i særklasse.

Seneste udgivelse er bogen Nationalpark Vadehavet – natur i verdensklasse. Begge bøger er opbygget efter samme koncept. Fotografierne,  som undertiden har et kunstnerisk tilsnit, er væsentlige faktorer i gengivelsen af naturen i de respektive områder. Det er ikke fagbøger eller naturguider, men fotobøger hvor fotografen og forfatteren på hver sit felt tager læseren med på en opdagelsesrejse i nogle af Danmarks smukkeste og mest fantastiske naturområder.

Den grafiske opsætning er prioriteret højt og der anvendes kun danske trykkerier med stor faglig kompetence. 

Bøgerne henvender sig til det brede publikum.Forfatteren og naturfotografen tager læseren med på en oplevelsesrejse i Danmarks største nationalpark  – Nationalpark Vadehavet.

Rejsen, som kun foregår i den danske del, tager sin begyndelse ved Blåvandshuk hvor vi langsomt, men sikkert bevæger vi os mod den dansk tyske grænse med en afstikker til Tønder, Nørre Sø og Magister Kog.

Anmeldelse fra Kristelig Dagblad kan ses her: http://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/verdensklasse-om-naturen-og-vadehavet

Ved større bestillinger kan der rettes henvendelse direkte til forlaget på tlf: 23959795

Produktdetaljer

Reference:b-9788799480517
Forfatter:Jens Kristian Kjærgaard, Klaus Melbye, Jens Rosendal & John Frikke
Sprog:dan

Andre har også set