Tilværelsespsykologi

Hvad vil du med din tilværelse? Og hvornår er den god nok? Disse spørgsmål besvarer Preben Bertelsen i denne bog.  Tilværelsespsykologi bidrager med en overordnet rammeforståelse, der kan binde … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hvad vil du med din tilværelse? Og hvornår er den god nok? Disse spørgsmål besvarer Preben Bertelsen i denne bog. 

Tilværelsespsykologi bidrager med en overordnet rammeforståelse, der kan binde alle specialindsigterne inden for psykologi sammen.

Det er en psykologi, der er indrettet til netop at have blik for, hvad det vil sige at få en god tilværelse, for sig selv og sammen med andre – eller i det mindste en tilværelse, som er tålelig, og som rummer veje og udveje for fortsat udvikling. 

Gennem de senere år har der generelt været stor interesse for netop at forstå sit eget liv, tilværelsen og sin rolle heri. Preben Bertelsen giver i Tilværelsespsykologi en videnskabelig basis for denne søgen – og forståelse.

Tilværelsespsykologien er ikke en ‘en teori om alting’, men det er en teori, der bestræber sig på at være med til at opbygge et mindset og et skillset om noget af det væsentlige i tilværelsen – psykologisk set og i teori og praksis.

Preben Bertelsen er professor MSO ved Aarhus Universitet. Han er specialist i psykoterapi og supervisor på specialistniveau. Han har skrevet en lang række artikler og bøger.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788771181210
Forfatter:Preben Bertelsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET