Sundhed er at lytte

Enkle retningslinjer for kosten byggende på det indiske sundhedssystem ayurveda. Denne bog viser dig nøglen til sundhed. Alt hvad der er værd at vide om kost og spisevaner, kan du finde ved at lytte til … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
79 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

BeskrivelseEnkle retningslinjer for kosten byggende på det indiske sundhedssystem ayurveda.

Denne bog viser dig nøglen til sundhed. Alt hvad der er værd at vide om kost og spisevaner, kan du finde ved at lytte til kroppens intelligens. Jo mere du følger signaler som ”jeg er sulten, mæt, tørstig eller træt”, jo sundere vil du blive. Lytter du omhyggeligt til kroppens signaler, vil du kunne nikke genkendende til bogens gode råd.

Disse råd har været kendt gennem tusinder af år og er bl.a. beskrevet i det gamle sundhedssystem ayurveda. Udover de mange gode råd giver bogen dig et praktisk redskab til markant at forøge din velvære og sundhedstilstand på kort tid. Opmærksomhed på kroppen er nøglen til sundhed. Hvad enten du vil tabe vægt, have mere energi eller velvære, er svaret ”lyt til kroppens indre intelligens”. Jo bedre du er til at lytte, jo sundere mad vil du spontant spise. Det bliver ikke længere et spørgsmål om at huske at spise sund mad - du vil spise sundt, fordi du ikke kan lade være.

 

Om forfatteren: Nicolay Marcus Zederlinn har skrevet bogen Spis dig lykkelig og var igangsætter og indehaver af Restaurant Flow i København.


Produktdetaljer

Reference:b-9788790758011
Forfatter:Nicolay Marcus Zederlinn
Sprog:dan

Andre har også set