Spis dig rask

Spis dig rask er lægens bud på en videnskabelig dokumenteret vej til et sundt og rask liv.  Det er kosten sammensætning af protein, kulhydrater og fedt, der skal ændres, hvis man vil spise sig til et sundt… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Spis dig rask er lægens bud på en videnskabelig dokumenteret vej til et sundt og rask liv. 

Det er kosten sammensætning af protein, kulhydrater og fedt, der skal ændres, hvis man vil spise sig til et sundt helbred. 

I bogen fortæller læge Bjarne Stigsby om veldokumenterede og sandsynlige sammenhænge mellem kosten, insulin og en lang række sygdomstilstande, og foreslår en anden måde at spise på. Denne måde kaldes Klinisk InSulin Sænkende kost eller KISS-Kost. 

KISS-kosten bygger på den nyeste videnskabelige forskning til at forebygge og kurerer livsstilssygdomme. Ved at sammensætte din kost af sunde proteiner, langsomme kulhydrater og umættet fedt holder du dit blodsukker stabilt og helbred sundt, og kan spise dig fra diabetes 2, forhøjet kolesterol, PCOS, forhøjet blodtryk og overvægt. 

I bogen får du gode råd til at få lagt kosten om til KISS-kost og 80 lækre opskrifter udviklet af Hanne Juul, der gør dig dejlig mæt, sund og rask - hele livet!

Produktdetaljer

Reference:b-9788740004984
Forfatter:Bjarne Stigsby og Hanne Juul
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET