Sluk emhætten

Træffer du beslutninger uden helt at have tid til at tænke dig om? Kender du det, at tankerne myldrer, og du har svært ved at holde fokus? Ville du ønske, du var mere bevidst om de valg, du træffer?  Din… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Træffer du beslutninger uden helt at have tid til at tænke dig om?
Kender du det, at tankerne myldrer, og du har svært ved at holde fokus?
Ville du ønske, du var mere bevidst om de valg, du træffer? 

Din hjerne skal forholde sig til utallige beslutninger hver dag, men selv om vi mennesker tror, vi er bevidste om vores valg, foregår langt de fleste af hjernens funktioner, inklusive dine beslutningsmønstre, på et ubevidst plan. Den konstante emhættestøj, vi lever i i vores travle hverdag, hvor vi stiller tårnhøje krav til os selv og andre, kan føre til, at vi træffer de forkerte beslutninger. Det kan gøre os triste, stressede og få os til at brænde ud. Men sådan behøver det ikke at være. Hvis du træner hjernen, kan du skabe varige forandringer i din hjerne, så du får en bedre hverdag, mindre mental støj – og mere bevidste beslutninger. I stedet for at lade dig snyde og styre af ubevidste mekanismer i din hjerne og være i følelsernes vold kan du lære at forstå, hvad der er på spil, når du tager beslutninger, og handle bevidst ud fra det. Dine beslutninger vil være målrettede, føre mod det, du ønsker, og gøre dig mere tilfreds i livet generelt.

I Sluk emhætten – træn din hjerne og træf bedre beslutninger præsenterer erhvervssociolog og mentaltræner Rikke Østergaard og hjerneforsker Ulrich Kirk dig for en ny slags mentaltræning, som ikke bliver endnu et punkt på din huskeliste. Med den mentaltræning kan du nemlig træne din mentale bevidsthed i alle dine daglige gøremål, både på dit arbejde og i din fritid. I bogen får du indsigt i, hvordan mentaltræning skærper beslutningstagning, hvad mentaltræning går ud på, og hvorfor vi i dag med sikkerhed kan sige, at det virker. Du får desuden øvelser og instruktioner, så du let kan komme i gang med at finde ro og være mere til stede i din hverdag og i en verden, der kræver mere og mere af dig. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788792769275
Forfatter:Rikke Østergaard og Ulrich Kirk
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET