Single på sidste vers

Single på sidste vers - bliv klar til at fange den rette!Som titlen antyder, er det en bog, der primært er rettet mod singler, som er på jagt efter den helt rigtige partner. Vores budskab er simpelt:Start der, … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Single på sidste vers - bliv klar til at fange den rette!

Som titlen antyder, er det en bog, der primært er rettet mod singler, som er på jagt efter den helt rigtige partner. Vores budskab er simpelt:

Start der, hvor du er, når du er bedst, og mød verden derfra! Bliv klar til at møde den rette! Lær at mærke efter, hvem den rette er, når du møder ham eller hende! Drop de smarte scorereplikker og det kølige look og lær at score indefra. Og selvom vores budskab er simpelt, tager det selvfølgelig lidt tid at lære at integrere det.

Single på sidste vers er baseret på erfaringer, vi gennem det sidste halvanden års tid har gjort os på det populære kursus Personal Coaching for Singler, som vi arrangerer sammen med Michelle Hviid fra Running Dinner.

Bogen henvender sig dog ikke blot til singler. Som de af Jer, der tidligere har snuset lidt til vores business- og livsfilosofi, hurtigt vil bemærke, er det en bog, der kommer godt rundt om nogle af de grundlæggende temaer, der kendetegner vores coaching.

Produktdetaljer

Reference:b-9788798373025
Forfatter:Henrik Wenøe;Jesper Lemmich
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET