Porcelænshulen

Med Porcelænshulen bliver du som læser kastet lige ind i en 23-årig ung københavnerpiges liv med en alvorlig spiseforstyrrelse. Et liv, i fuldt firspring mellem affaldsskakten, den syvende himmel og en anden ve… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
286,25 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Med Porcelænshulen bliver du som læser kastet lige ind i en 23-årig ung københavnerpiges liv med en alvorlig spiseforstyrrelse. Et liv, i fuldt firspring mellem affaldsskakten, den syvende himmel og en anden verden.  

Bogen er en uredigeret dagbog, der fremstår i sin rå form, som den blev skrevet i perioden fra 2002-2005 af en ung kvinde, der kæmpede for at slippe fri af sit liv med en alvorlig spiseforstyrrelse. Bogen giver et ærligt og direkte indblik i en hverdag med en spiseforstyrrelse, men også i hver enkelt lille tanke, følelse, udfordring og dilemma, der fylder hvert minut i et liv med en spiseforstyrrelse og i kampen for at slippe fri.   

”Hvad fanden sker der, når en bog om bulimi får mig til at kaste op?” I bogstavelige forstand var det vel så klamt at se sig selv, at det var til at brække sig over. Der skal ingenting til, for at styrte min verden”, (Citat fra bogen).  

For Daniélle startede lavinen af forskellige spiseforstyrrelser som 12-årig, og som 23-årig blev hun, som en del af hendes terapi, anbefalet at begynde at skrive dagbog. Formålet var at finde en afledningsmanøvre, når hele hendes system kogte over; Føre opmærksomheden væk fra et konstant fokus på vægt, indkøb, penge, følelser, kærlighed, frustrationer, sorg, kolossale ædegilder og opkast.  

Bogen henvender sig til alle, der lever med en spiseforstyrrelse samt til forældre, pårørende og ikke mindst professionelle, der ønsker et ærligt og råt indblik i, hvad det egentlig er, der foregår inderst inde i et menneske, der  hver dag kæmper en kamp for at bryde ud af både sin krop og den verden, som hun selv skaber og samtidig forsøger at flygte fra. Bogen giver et krystalklart billede af processen, og er udgivet præcis, som den blev nedfældet med alt, hvad det indebar af vredesudbrud, skældsord og ekstrem sorg. Den direkte og nøgne formulering giver læseren en indgående forståelse af, hvad der sker, hvad der ligger bag de voldsomme reaktioner, og hvad Daniélle egentlig ønskede, tænkte og drømte om både i forhold til kærester, venner, familie og professionelle.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799950706
Forfatter:Daniélle Bertelsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET