Plantkuren - din mad, dit liv

FORFATTEREN TIL BESTSELLEREN DIT LIV I DINE HÆNDER    FORORD AF UMAHRO CADOGAN (Sundhedsrevolutionen.dk)       ◦ Kost, der kan hjælpe dig med forebygge og overvinde bryst- og pr… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

FORFATTEREN TIL BESTSELLEREN DIT LIV I DINE HÆNDER   

FORORD AF UMAHRO CADOGAN (Sundhedsrevolutionen.dk)   

   ◦ Kost, der kan hjælpe dig med forebygge og overvinde bryst- og prostatakræft.
   ◦ Lækker og nem mælkefri kost for alle, der vil leve sundt.

Plantkuren viser, hvordan en kost af naturlige, rene og friske råvarer, uden mælkeprodukter, styrker kroppen og og giver fornyet energi og større modstandskraft. Det er en livsstil, der kan forebygge og overvinde bryst- og prostatakræft og supplere traditionel medicinsk behandling. Plantkuren giver ikke bare håb og opmuntring til dem, der er i traditionel medicinsk behandling, den kan hjælpe til med at redde liv. Nogle få grundprincipper og nye indkøbsvaner er alt, hvad du behøver for at komme i gang. 

Med 288 opskrifter på supersunde, velsmagende og nemme mælkefri måltider med masser af grøntsager og andre gode ting har du muligheden for at opbygge en sund og stærk krop. Hvad enten du er syg eller rask kan du hente masser af inspiration til morgenmad, frokost, middagsmad, desserter og mellemmåltider - indbydende og livgivende mad, der strutter af sundhed og er hurtig at tilberede. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788799238521
Forfatter:Jane Plant og Gill Tidey
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET