Pigen uden iris

Denne bog fortæller historien om, hvordan det er muligt at realisere sine drømme trods et handicap.   I 1955 blev en lille pige født i Sverige. Hun havde lyst hår og sorte øjne. Forældrene vidste ikke, at… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Denne bog fortæller historien om, hvordan det er muligt at realisere sine drømme trods et handicap.   I 1955 blev en lille pige født i Sverige. Hun havde lyst hår og sorte øjne. Forældrene vidste ikke, at de havde fået et handicappet barn. Det fandt de først ud af 3 år senere, da Susanne stod ude i sneen og kiggede på solen. Hun græd hjerteskærende og gned sig i øjnene, mens tårerne trillede ned ad kinderne.    Sygdommen fik kort tid efter et navn.     Susanne er født med den meget sjældne diagnose aniridi, hvor regnbuehinden mangler. Dommen lød, at Susanne aldrig ville komme til at se normalt, da der ikke fandtes behandlingsmuligheder for denne sygdom.     Trods et kraftigt nedsat syn ville Susanne ikke lade sygdommen få overtaget. Hendes store drøm var at blive journalist, og i 1998 blev hun Danmarks første TV- journalist med 20 % syn.    Men hvordan var dette muligt? 

"Pigen uden iris" er ikke en krimi, men en bog, der henvender sig til såvel synshandikappede og deres familier som til andre interesserede, herunder fagfolk i sundhedssektoren.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799866076
Forfatter:Susanne Meelbye
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET