Livscyklusernæring

Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæri… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
395 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæringsmæssige behov. Kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet. Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger. Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan også være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed samt på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.

Produktdetaljer

Reference:b-9788762814585
Forfatter:Christian Mølgaard;Henrik Friis;Kim Fleischer Michaelsen;Sisse Fagt;Sjurdur Frodi Olsen;Christian Stenbak Larsen;Anne Marie Beck;Agnes Nadelmann Pedersen;Pernille Kæstel;Astrid Marie Lauridsen;Ulrik Schiøler Kesmodel;Rikke Ellekilde Kofoed Larsen;Ellen Trolle Andersen;Jens Kofod;Marianne Boll Kristensen;Mulle Signe Nielsen;Marianne Søgaard Andersen;Lotte Lauritzen;Louise Bergmann Sørensen;Vibeke de Lichtenberg;Helen Lyng Hansen;Margrethe Nielsen;Melanie Wange Larsson;Pusjka Helene Cohn;Birgitte Gade Brander;Trine Vase Bendtsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET