Kvinder i overgang

Bogen er fyldt med erfaringer i naturlig behandling af kvinder 40+. Der er nævnt vel stort set alle de problemer og udfordringer, kvinder kan møde i overgangsalderen og tiden derefter. Vægten ligger på behand… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bogen er fyldt med erfaringer i naturlig behandling af kvinder 40+. Der er nævnt vel stort set alle de problemer og udfordringer, kvinder kan møde i overgangsalderen og tiden derefter. Vægten ligger på behandling af de psykiske gener i overgangsalderen med bla. Bachs Blomsterremedier.  

 Hedeture, hovedpine, ledsmerter, manglende sexlyst, træthed og meget andet.

Et afsnit om hormoner og kost, skrevet af Mia Damhus, CET.

Bogen beskriver Traditionel Kinesisk Medicins syn på overgangsalderen, hvilket er brugbart, når man vil finde en sund løsning på bl.a. hedeture.

Specielt for denne bog er, at den anviser mulige løsninger på overgangsalderens psykiske ubalancer: Angst, manglende selvværd, forvirring, identitetskrise, sorg over kroppens forfald, usikkerhed, sårbarhed, hysteriske anfald, de nye roller o.a.

 Et afsnit om brug af Bachs Blomsterremedier til overgangsalderens gener.

Et aldrig før skrevet materiale om Kvindetyper ift. Dr. Bachs typeremedier.

Bogen hviler på et holistisk syn på sundhed, og du kan finde inspiration til personlig og spirituel udvikling.

Overgangsalderen er en overgang til nye muligheder    

 Forfatteren har 30 års erfaring dels som Bachterapeut dels som underviser og koordinator for Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien. Er desuden sygeplejerske og zoneterapeut og leder Casu (Center for Alternative Sundhedsuddannelser), der uddanner zoneterapeuter og Bachterapeuter.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799739035
Forfatter:Susanne Løfgren
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET