Klinisk socialmedicin og rehabilitering

Klinisk socialmedicin og rehabilitering, 2. udgave, er nu opdateret med tidssvarende data og lovstof. Bogen formidler viden og redskaber, som på alment niveau sætter den færdiguddannede læge i stand til på sy… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Klinisk socialmedicin og rehabilitering, 2. udgave, er nu opdateret med tidssvarende data og lovstof.

  • Bogen formidler viden og redskaber, som på alment niveau sætter den færdiguddannede læge i stand til på systematisk vis at vurdere, hvem der har behov for hjælp – ud over medicinsk diagnostik og behandling – og i givet fald hvilken hjælp der er behov for.
  • Bogen forklarer lægens hverdag, hvor der skal skabes sammenhæng mellem de offentlige sektorer. Der gennemgås en lang række problemstillinger med udgangspunkt i tværfagligheden som vej til problemløsning.
  • Emner, der dækkes, er bl.a. funktionsevne, det socialt-lægelige samarbejde, voldsofre og seksuelt misbrugte, funktionelle lidelser samt misbrug og afhængighed. Bogens primære målgruppe er medicinstuderende, men den er dog skrevet med det formål, at også folkesundhedsvidenskabsstuderende og andre studerende på både bachelor- og kandidatniveau inden for social- og sundhedsområdet kan have glæde af den.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777498510
Forfatter:Jens Modvig, Britt Toftgaard Jensen og Claus Vinther Nielsen (red.)
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET