Klinisk neurologi og neurokirurgi

Udviklingen inden for de neurologiske fag har, siden 5. udgave udkomfor fem år siden, fortsat været omfattende, ikke mindst hvad angårbehandling af adskillige sygdomme. 6. udgave af Klinisk neurologi og neurok… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
499,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Udviklingen inden for de neurologiske fag har, siden 5. udgave udkomfor fem år siden, fortsat været omfattende, ikke mindst hvad angårbehandling af adskillige sygdomme.

6. udgave af Klinisk neurologi og neurokirurgi er således revideretpå flere punkter, men bygger på samme principper som de tidligereudgaver. Der er et helt nyt kapitel om akut neurologi, og andre kapitlerer revideret i væsentlig grad. Nye figurer og oversigter er tilkommet,og tabeller er omarbejdede i en grad, som medfører, at tilegnelsen afstoffet vil blive lettere.Bogen henvender sig til medicinske studerende, der her får enhensigtsmæssig introduktion til de neurologiske fag og en hjælp tilindlæring af principperne ved de diagnostiske og terapeutiske overvejelser.Samtidig giver bogens sygdomsorienterede kapitler et godtindblik i de hyppigt forekommende neurologiske og neurokirurgiskesygdomme.

Bogen kan derudover tjene som et væsentligt opslagsværkunder det senere lægelige arbejde, både for læger i ikke-neurologiskespecialer og for læger under uddannelse i neurofag.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777497858
Forfatter:Olaf B. Paulson, Flemming Gjerris & Per Soelberg Sørensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET