Kirurgiske instrumenter

En detaljeret bog om forholdene på operationsstuen samlet i en bog til yngre kirurger og operationssygeplejersker. Gængse kirurgiske lærebøger omhandler kirurgiske sygdomme og deres behandling. Der fi… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
399,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En detaljeret bog om forholdene på operationsstuen samlet i en bog til yngre kirurger og operationssygeplejersker. 

Gængse kirurgiske lærebøger omhandler kirurgiske sygdomme og deres behandling. Der findes endvidere bøger om operativ teknik inden for de forskellige specialer. Imidlertid er det vanskeligt at finde en samlet viden i bogformat om forskellige forhold på operationsstuen. Disse forhold inkluderer kirurgisk håndvask, hvordan man iklæder sig steril påklædning, kommunikation mellem de involverede parter samt en detaljeret gennemgang af de mange forskellige kirurgiske instrumenter. Det bliver nu samlet i bogen "Kirurgiske instrumenter". 

Der er et behov for denne bog, da læringen førhen har været gennem mesterlæreprincippet på operationsstuerne, og det er en klar fordel at kunne forberede sig teoretisk i en bog, inden man møder på operationsstuen for første gang. Derfor er denne bog et vigtigt redskab for yngre kirurger. 

”Kirurgiske instrumenter” er bygget op omkring specialerne gastrointestinal kirurgi, urologi, gynækologisk kirurgi, plastikkirurgi og ortopædkirurgi. Den første del vil fokusere på at beskrive instrumenter og procedurer, mens sidste del vil være mere et katalog over de instrumenter, som der anvendes på operationsstuen. 

OM FORFATTERNE: Kristoffer Andresen er læge og forsker i behandlingen af lyskebrok med fokus på kroniske smerter og gener. Han har skrevet flere tidsskriftartikler indenfor kirurgi. Overlæge, dr.med. Jacob Rosenberg er professor i kirurgi ved Københavns Universitet og overlæge ved Herlev/Gentofte Hospital. Han forsker i forskellige aspekter af kirurgiske sygsomme med fokus på optimering af kirurgiske behandling og patientforløb.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777499654
Forfatter:Kristoffer Andresen og Jacob Rosenberg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET