Kend din ledelsesstil

Kend din ledelsesstil giver dig redskaber til at reflektere over dit personlige lederskab i et typologisk perspektiv.  Typologien kan give dig et fingerpeg om, hvad du foretrækker at gøre – dvs. dine præfe… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Kend din ledelsesstil giver dig redskaber til at reflektere over dit personlige lederskab i et typologisk perspektiv.  

Typologien kan give dig et fingerpeg om, hvad du foretrækker at gøre – dvs. dine præferencer for en særlig funktion. Særligt som leder er det nyttigt at være bevidst om, hvad man i praksis er tilbøjelig til at vælge, og hvilke funktioner man med fordel kan udvikle frem mod en mere nuanceret ledelsesstil.  

Set i et typologisk perspektiv er lederens fornemste opgave at udøve ledelse med respekt for de forskellige mennesketyper blandt medarbejderne – med andre ord at kunne sætte sig ud over egne præferencer, leve sig ind i andres og møde dem der, hvor de har deres foretrukne funktionsmåder.  

I Kend din ledelsesstil beskrives de typologiske funktioner, og der gives mulighed for at reflektere over og vurdere sin ledelsesprofil. Bogen indeholder talrige forslag til udvikling af konkret ledelsespraksis samt en række praktiske redskaber til refleksion over, hvordan ens ledelsesprofil bedst matcher de krav, der stilles.  

Selvom bogen henvender sig specifikt til ledere, kan den i princippet læses af alle, for alle udøver ledelse i et eller andet omfang – som underviser, træner, forælder eller andet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777068768
Forfatter:Preben Grønkjær
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET