Jeg har det fint

Jeg har det fint – en beretning om mod på livet med kronisk sygdom.Pia Giordano har været kronisk syg i det meste af sit voksne liv – med mange indlæggelser, svære lægesamtaler og en viden om, at hun aldr… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
100 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Jeg har det fint – en beretning om mod på livet med kronisk sygdom.

Pia Giordano har været kronisk syg i det meste af sit voksne liv – med mange indlæggelser, svære lægesamtaler og en viden om, at hun aldrig bliver rask. Hendes tilstand kan forværres pludseligt. Men hun er positiv og har en fantastisk evne til at flyde ovenpå – trods modgang, dårlige dage og en usikker fremtid.

Bogen er en tematiseret beretning krydret med gode råd og brugbare tankemønstre, som kan hjælpe andre med at navigere i et liv med modstand. Forfatteren deler sine erfaringer med at skabe et aktivt liv, og hun opfordrer læseren til at komme op af sofaen og sætte sig nogle mål. Kronisk sygdom kan accepteres og håndteres, så den syge kan få en god hverdag og et dejligt liv – på trods.  

Forfatteren formidler et ellers alvorligt tema i en ærlig, autentisk og humoristisk tone. Hun er glad for, at hun har gode indre organer, når »skroget« ikke kan mere. Og hun vil have lov til at få »tryllecreme« på og græde som en 5-årig, når hun skal have lagt et drop. Humor, erkendelse og selvironi er et særligt træk i Pia Giordanos fortælling.

Om forfatteren 
Forfatter Pia Giordano (f. 1973) har en baggrund som socialpædagog, kostvejleder og ID Coach. Pia arbejder som coach og afholder foredrag og kurser i psykisk arbejdsmiljø, stressforebyggelse og kommunikation i sin egen rådgivningsvirksomhed Reada.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788799825110
Forfatter:Pia Giordano
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET