Indtag chefstolen i DIT LIV

Indtag chefstolen i DIT LIV - få ny energi og personlig gennemslagskraft! Brug sommeren til at få mere overskud i din hverdag. Få bedre relationer til din partner, dine børn (hvis du har nogen), samt til din … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse


Indtag chefstolen i DIT LIV
- få ny energi og personlig gennemslagskraft! Brug sommeren til at få mere overskud i din hverdag. Få bedre relationer til din partner, dine børn (hvis du har nogen), samt til din familie og venner.  

Kom tilbage efter ferien fyldt med energi og motivation, samtidig med et endnu bedre parforhold og glade børn! Bogen er fuld af gode råd til dig om dit helbred, parforhold, børn, familie, venner og job før, under og efter ferien! 

"Skøn bog - modig - ærlig. Ferie eller ej ... læs bogen og læg mærke til den virkelige historie; den om en kvinde som faldt - og rejste sig på usædvanlig vis. Hvordan? Det står tydeligt mellem linjerne."  
Anne-Grete Belmadani, blogger og weblady 

"Sikke en herlig bog – den er vedkommende, ærlig og let tilgængelig. Du tænker i det hele menneske og i at vi er ikke noget uden vores relationer… godt tænkt, godt formuleret."  
Hanne Biehl Laursen, Bibliotekar, Informationsspecialist og Iso 9001 Lead Auditor 

"Bogen er på alle måder super - skrevet- layoutet- relevant- nærværende - flot!! Det har været en skøn skøn fornøjelse at læse din bog ;o) det har været, som om du har været hos mig – og nu hvor jeg er færdig – savner jeg dig"
Suzanne Eis Benzon, Billedkunstner

For yderligere oplysninger, indholdsfortegnelse, De 10 bedste råd, presseomtaler, pressemeddelelser, anmeldelser, læserkommentarer, gratis download af Arbejdsbog, mm. - se www.inspimotion.dk/Chefstolen.html eller vores Facebookprofil - www.facebook.com/Chefstolen


Produktdetaljer

Reference:b-9788799544202
Forfatter:Vibeke Nørly
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET