Hvad med mig?

Hvad med mig? er en fortælling om en ung kvindes rejse gennem det psykiatriske system med både gode og dårlige minder. Bogens fortæller, Marion Cortzen, guider dig gennem hendes rejse med psykisk sygdom, selvsk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
150 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hvad med mig? er en fortælling om en ung kvindes rejse gennem det psykiatriske system med både gode og dårlige minder. Bogens fortæller, Marion Cortzen, guider dig gennem hendes rejse med psykisk sygdom, selvskade, selvmordsforsøg, men også succes og glæde. Denne fortælling bygger på en sand historie om et liv, der slet ikke er slut endnu.       

Uddrag af bogen  
Første gang, jeg skar i mig selv, var, da jeg var 13 eller 14 år gammel. Jeg husker ikke, hvilke følelser der var involveret, men jeg havde det ret skidt. Efter denne episode skænkede jeg egentlig ikke selvskade en tanke, ikke før jeg som 16-årig begyndte at få det rigtig skidt igen. Jeg blev deprimeret og fik tanker om at tage mit eget liv. Tankerne drejede sig mest om opmærksomhed fra min families side, for lige meget hvor høje mine karakterer var, og hvor dygtig en instruktør jeg blev, så var det bare ikke godt nok, så jeg tænkte, at på denne måde ville de da i det mindste se mig. Og det gjorde de! Jeg blev indlagt, og der begyndte jeg at selvskade, og selvskaden tog til, men pludselig var det ikke mig, der styrede selvskaden, men omvendt.         

Om forfatteren 
Marion Cortzen har levet et hårdt liv med mange udfordringer, men nu lever hun det liv, hun gerne vil med uddannelse, familie og ikke mindst glæder i livet. Hun elsker at skrive og har valgt at stå frem med denne beretning for at hjælpe andre og inspirere fagpersonalet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771906493
Forfatter:Marion Cortzen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET