Hjertestarter

Dit hjerte kan være lukket ned efter en kærestesorg, en skilsmisse eller et svigt og kan have svært ved at åbne sig igen af frygt for at blive såret. Du kan ubevidst have levet med et lukket hjerte i mange år –… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
220 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Dit hjerte kan være lukket ned efter en kærestesorg, en skilsmisse eller et svigt og kan have svært ved at åbne sig igen af frygt for at blive såret. Du kan ubevidst have levet med et lukket hjerte i mange år – også selvom du er i et forhold – det kan vise sig ved, at I brænder ud og mister gnisten, fordi ingen af jer husker at passe på jer selv. 

Når vi mærker modstand i vores kærlighedsliv, er det som regel fordi vi er kommet til at trække for længe i håndtaget på en lukket dør. Og det kan være blevet et mønster for os at gå efter de lukkede døre. Fordi vi ubevidst har lavet en historie om at kærligheden skal føles svær. Måske har vi aldrig oplevet kærlighed som noget der kunne være let, gengældt og trygt. 

Hjertestarter viser dig hvordan du åbner dit hjerte igen. Så du kan begynde at leve det kærlighedsliv du virkelig drømmer om. Nu handler det nemlig bare om hvilken dør du vælger ... den lukkede eller den åbne?

Produktdetaljer

Reference:b-9788799973705
Forfatter:Lisbett Wedendahl
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET